Contact

Neem vrijblijvend contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of bel Ralf Mohnen van Nederland 2.0 (06-39770429).


Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om gericht op uw verzoek te kunnen reageren. Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Bekijk onderaan deze website hoe wij met uw privacy omgaan.

De gegevens die u invult in de contactformulieren op deze website (Naam, e-mailadres en inhoudelijke gegevens) zijn alleen zichtbaar voor de beheerder van de site, worden niet met derden gedeeld en worden alleen gebruikt om te kunnen reageren op uw vraag of opmerking.

Andere contactmogelijkheden
– Geef door welke bronnen u wilt bewerken of toevoegen
– Geef door welke notificaties u wilt bewerken of toevoegen

Over Nederland 2.0
Nederland 2.0 verzamelt, filtert en categoriseert met een zelf ontwikkeld systeem 40.000 nieuwe artikelen per dag uit meer dan 3.000 bronnen, en zorgt dat artikelen die u interessant vindt snel bij u terecht komt, meestal binnen 30 minuten.

Door jarenlange ervaring heeft Nederland 2.0 oog voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en kunnen wij gebruik maken van nieuwe, snelle en innovatieve technologie├źn.

Ons doel is nieuws op het gebied van politiek, beleid en bestuur dat u relevant vindt zo snel als mogelijk bij u te brengen op de manier die u wenst, zonder dat u wordt lastig gevallen met nieuws dat u niet wilt ontvangen.