Verbeter uw informatiepositie ten opzichte van uw concurrenten

Verbeter de informatiepositie van uw bedrijf ten opzichte van uw concurrenten en gebruik de voorsprong die dit oplevert voor uw eigen organisatie of als extra service naar uw klanten.

Sinds kort is het voor elk bedrijf mogelijk om de informatiepositie binnen uw specialisatie ten opzichte van uw concurrenten flink te verbeteren. Door gebruik te maken van WeFilter – ons nieuwe, automatische zoek- en filtersysteem – kunt u razendsnel de informatie die voor u relevant is automatisch laten filteren uit duizenden online bronnen en de voor u relevante berichten direct tot u nemen op de manier die u wilt. De voorsprong die dit oplevert kunt u voor uw eigen organisatie of als extra service naar uw klanten gebruiken. Nadat WeFilter onlangs gelanceerd is, zijn wij al met enkele bedrijven die een uitstekende informatiepositie binnen hun vakgebied willen hebben in gesprek gegaan, waarbij wij hen exclusiviteit garanderen voor de specialisatie waar deze bedrijven op gefocust zijn. Dit is ook mogelijk voor uw bedrijf.

Heeft u ook interesse om de beste informatiepositie te verkrijgen op uw vakgebied door met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Als u de eerste bent met een goed plan binnen uw specialisatie, dan sluiten wij een overeenkomst met u waarbij wij u exclusiviteit geven op uw vakgebied en vissen uw concurrenten achter het net.