Automatische mediawatching op maat is mogelijk vanaf nu: met WeFilter!

Het is nu mogelijk om al het openbare online nieuws in de gaten te houden zonder dat het u veel tijd kost, en alleen nieuws aan u te tonen dat u van belang vindt, vanwege uw interesse of werk: met het door door Nederland 2.0 ontwikkelde systeem WeFilter!

Met WeFilter kunt u precies laten instellen welke onderwerpen en welke bronnen u wel en niet volgt (overheid, media, specifieke bronnen en deels social media). Nieuws uit duizenden bronnen wordt automatisch binnengehaald, gefilterd en ingedeeld per thema, politieke partij, organisatie, evenement, persoon, incident, crisis of wat u maar wilt.

Uw eigen 101-pagina
U kunt nu dus uw eigen Nieuws-app of eigen ‘101 teletekstpagina’ krijgen, met alleen het nieuws dat u of uw doelgroep wilt weten. Of dat nu over wetgeving, Kamervragen, vergunningen, rechtbankuitspraken, een tweet van een Kamerlid over uw onderwerp, een item in uw favoriete programma of YouTube-video is. De kans dat u iets mist is zeer klein: de tool zoekt continu voor u. U kunt uw nieuws op elk moment bekijken en precies laten instellen wanneer u een notificatie ontvangt.

Goede ervaringen
Ik heb de laatste tijd ervaren dat de tool erg goed werkt, dat ik vaak binnen een uur een compleet beeld heb van elke situatie, met nieuws uit officiële bronnen, en dat ik vaak veel eerder dan anderen op de hoogte ben. En SPAM en nepnieuws worden geweerd of gelabeld door de tool.

Voor iedereen
De tool is geschikt voor iedereen, van individu tot organisatie, van ZZP’er tot multinational.

Ik zie het voor me dat politici het gebruiken, om de dossiers in hun portefeuille automatisch te volgen. Ik zie het voor me, dat bedrijven het gebruiken, om snel op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de markt. Ik zie het voor me, dat iedere geïnteresseerde in nieuws het gebruikt. Ik zie het voor me dat u ook zelf al ideeën hebt hoe u deze tool zou willen gebruiken.

Interesse in deze automatische mediawatching? Neem dan contact op met Ralf Mohnen van Nederland 2.0 om af te spreken en snel gebruik te kunnen maken van deze service!