Optimaal, tijdig en volledig beschikken over relevante content

Nieuwe filtertool: Penstock Online

Nederland 2.0 biedt diverse mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij de informatie ontvangt die voor jou hyperrelevant is, zonder dat je wordt overspoeld met informatie die je niet belangrijk vindt.​

Nederland 2.0 gebruikt Penstock Online. Penstock Online zorgt er voor dat je alleen die informatie en berichten ontvangt die jij uitermate relevant vindt.

Door veel gerichter de overvloed aan online informatie te filteren ontvang je zogeheten ‘hyperrelevante content’. Dat maakt dat je veel efficiënter kunt werken, zoals het opzetten van dossiers, rapportages en beleidsstukken of het formuleren van besluiten. Het bespaart je een hoop zoek- en leeswerk.

De tool laat de gebruiker zelf onderwerpen, bronnen en filters kiezen. Door het slim vooraf categoriseren van de inhoud ontvang je snel relevante informatie op maat.

Jij bepaalt zelf op welke manier jij je informatie wilt ontvangen: een individuele berichtenstroom via app.penstock.online, informatie via een door Nederland 2.0 gemaakte website of via je eigen website.

Meer info over Penstock Online vind je hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.